Roskisprinssi-elokuvan näyttelijät julkistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Raimo O Niemen uuden Roskisprinssi-nuorisoelokuvan näyttelijät julkistettiin tänään pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Elokuvan pääosissa tullaan näkemään muiden muassa elokuvista Helmiä ja sikoja ja Onnen varjot -elokuvista tuttu Jon-Jon Geitel ja Uutisjuttu-nuortenohjelman juontajana toiminut Pihla Maalismaa.

Elokuvan muissa rooleissa nähdään Heikki Silvennoinen, Kristiina Elstelä, Katariina Kaitue ja Kari Heiskanen. Roskisprinssi perustuu Tuija Lehtisen samannimiseen romaaniin ja käsikirjoituksesta vastaa ohjaajan tytär kirjailija Juuli Niemi. Elokuvan kuvaukset käynnistyvät Joensuussa maaliskuussa 2010 ja se saa ensi-iltansa heinäkuussa 2011.

Elokuvan yhteistyökumppani Panda julkaisi tammikuussa 2010 kilpailun, jonka pääpalkintona on sivurooli elokuvassa. Kilpailu on kerännyt jo 10.000 osallistujaa. Kilpailu päättyy ja voittaja arvotaan huhtikuussa 2010.