Vanessa Paradis riisui paitansa lehtikuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajana ja näyttelijänä parhaiten tunnettu entinen teinitähti Vanessa Paradis keskittyy nykyisin pääaisassa perhe-elämään aviomiehensä Johnny Deppin ja lastensa kanssa. Julkisuudesta jo vuosikausien ajan hiljaiseloa viettänyt kaunotar nähdään kuitenkin aika-ajoin myös parrasvaloissa.

Askettäin Vanessa Paradis on näyttäytyi New Yorkissa järjestetyssä Chanelin tilaisuudessa. Punaisella matolla poseerannut neitokainen oli pukeutunut tilaisuutta varten näyttävään mekkoon, jonka yläosa oli läpinäkyvää harsoa ja paljasti hieman liikaa rintavarustusta. Nyt hän poseeraa vuorostaan yläosattomissa Elle-lehden ranskankielisen version kannessa. Katso kuvat tästä.

37-vuotias ranskalaissyntyinen Vanessa Paradis nousi kansainväliseksi supertähdeksi jo 14-vuotiaana Joe Le Taxi -jättihittinsä merkeissä. Sittemmin hän teki menestyksekästä uraa myös mallina ja näyttelijänä. Ensimmäisen elokuvaroolinsa Vanessa sai seuraavana vuonna ja hänet kiinnitettiin jo 17-vuotiaana Chanelin mainoskampanjan kasvoksi. Paradis on seurustellut Johnny Deppin kanssa vuodesta 1998 saakka ja pariskunnalla on kaksi lasta, tytär Lily-Rose ja poika John Christopher.