Seksikkäät viulistikaunottaret kiertueelle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen nuoren viulistin muodostama kuuma virolainen klubiakti Violina kiertää Suomea kevään 2010 aikana. Mukana on myös kotimainen tuottajatiimi FBOTI, eli Fat Boy On Thin Ice. Violinan muodostavat kolme kuvankaunista nuorta ammattiviulistia, Daana, Johanna ja Käll.

Neitokaiset soittavat sähköviuluja tavalla, jota ei ole ennen nähty. Aiemmin ryhmä on esiintynyt kotimaansa lisäksi muiden muassa Espanjassa. Vuonna 2008 perustetun yhtyeen taustalla toimivat tuottajat Mihkel Mattisen ja Timo Vendt. Violina esittää pääsääntöisesti covereita tunnetuista klubihiteistä ja ohjelmistossa kuullaan esimerkiksi Thriller, Rise Up ja Infinity. Violina on julkaissut myös omaa tuotantoaan ja kokoonpanon esikoissinglellä Sellel ööl laulaa Virossa erittäin tunnettu Lenna Kuurmaa.

Suomen kiertueella kuullaan myös Violinan ja FBOTI-yhtyeen yhteistuotantoa. FBOTI on kolmen kotimaisen DJ-tuottajan kokoonpano, joka on tunnettu muiden muassa Jenni Vartiaisen ja Chisun hittien remikseistä. Kolmikon lähtökohtana toimii housepainotteinen tanssimusiikki, mutta vaikutteita kuuluu muistakin musiikkityyleistä. FBOTI tulee kevään aikana julkaisemaan toisen singlensä, hyvin listoillakin sijoittuneen Piano Player -debyyttijulkaisun jatkoksi.

Kiertue esiintyy Suomessa seuraavasti:

Pe 5.3.2010 Salo, NightTo 18.3.2010 Baltic PrincessPe 19.3.2010 Kotka, AmarilloPe 26.3.2010 Kouvola, NightPe 16.4.2010 Jyväskylä, NightLa 17.4.2010 Joensuu, Night

Violina