Cyndi Lauperin muodonmuutos kauhistuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Cyndi Lauper oli pari vuotta sitten tulossa konsertoimaan myös Suomeen, mutta Lempäälän Ideaparkiin kaavailtu konsertti peruttiin lippujen heikon kysynnän takia. Urallaan yli 25 miljoonaa levyä myynyt Lauper nähdään edelleen aika ajoin julkisuudessa.

Nyt Cyndi Lauper on kuvattu pitkästä aikaa julkkisjuhlissa. Poptähden tyyli on vuosien ja vuosikymmenten aikana muuttunut useaan otteeseen, mutta tuorein muodonmuutos lienee yksi näyttävimmistä ainakin hiustyylin osalta. Kalkinvalkean popparin uutta lookia on kauhisteltu nyt myös viihdejulkaisuissa. Katso kuva tästä.

56-vuotias amerikkalainen Cyndi Lauper, eli Cynthia Ann Stephanie Lauper, nousi supertähdeksi 1980-luvun puolivälissä julkaistuaan She’s So Unusual -albuminsa. Hänestä tuli ensimmäinen naisartisti, joka julkaisi yhdeltä albumilta viisi Top5-hittisingleä. Yhteensä hän on julkaissut 11 albumia ja 40 singleä. Lauperin tunnetuimpia hittejä ovat muiden muassa Girls Just Want To Have Fun ja Time After Time. Musiikkiuransa lisäksi hän on näytellyt 14 elokuvassa.