Dave Navarro alastomana eläinten puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinten oikeuksia ajava PETA on käyttänyt jo vuosien ajan kauniita julkkisnaisia asiansa ajamiseen, ja järjestö onkin onnistunut saamaan lukuisat tähdet riisumaan kampanjamainoksia varten. Maineikas ”Olen mieluummin alasti kuin pukeudun turkkiin” -kampanja tunnetaankin ympäri maailmaa.

Nyt mukaan on saatu viimein tasa-arvon nimissä myös lisää miespuolista alastomuutta, kun lihaksikas ja tatuoitu rokkari Dave Navarro on suostunut poseeraamaan ilman vaatteita samaisen kampanjan tuoreessa mainoksessa. Mainoksen slogania on kuitenkin hieman päivitetty Navarrolle sopivaksi ja se kuuluu nyt ”Mustetta, ei turkkia”.

– Muutama vuosi sitten näin videon, jossa kiljuvia eläimiä nyljettiin elävältä. Se oli rehellisesti sanoen kauhein ja epäinhimillisin asia jonka olen koskaan nähnyt. Yksinkertaisin asia mitä eläinten pelastamiseksi voi tehdä on jättää turkit ostamatta ja pysytellä erossa tuotteista, joita on testattu eläimillä, Dave Navarro totesi PETA-kampanjastaan.

Dave Navarro PETA