Elisha Cuthbert tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneesta 24-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös elokuvissa nähty Elisha Cuthbert poseerasi viime kuussa seksikkäissä kuvissa Complex-lehdessä ja sitä ennen alastonkuvissa Maxim-lehdessä.

Naapurintyttö-imagostaan eroon yrittävä kaunotar poseeraa nyt vuorostaan Arena-lehden sivuilla seksiä tihkuvissa kuvissa. Hänet nähdään muiden muassa tiukoissa paidoissa, joiden kaula-aukot yltävät vyötärölle saakka. Katso kuvat tästä. Kyseisessä artikkelissa markkinoidaan lehden huhtikuun numeroa, jossa on luvassa laajempi juttukokonaisuus Elishasta. Lisää kuvia on siis tulossa.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha nähdään tänä vuonna CBS-kanavan Ny-Lon -sarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert näyttelee sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.