Irina Sheik kurvikkaana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien joukkoon ilmaantuu harvoin uusia kasvoja, mutta yksi seuraamisen arvoisista tuoreemmista kaunottarista on venäläissyntyinen Irina Sheik. Amerikkalaisrokkarin kanssa seurustelevasta tähdestä veikataan tämän vuoden kovaa nousijaa mallimarkkinoilla.

Irina Sheik nousi otsikoihin ensimmäisen kerran joulukuussa, ja nyt hänet nähdään keikistelemässä kameran edessä rantatunnelmissa useisiin eri bikineihin sonnustautuneena. Kuvien perusteella ei liene mahdotonta ajatella, että Irina nousisi hyvinkin pian mallimaailman A-sarjaan. Katso kuvat tästä.

24-vuotias Irina Sheik, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kuten Annabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin kuitenkin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Tuleva huippumalli seurustelee nykyisin Linkin Park -yhtyeen rumpali Rob Bourdonin kanssa.