Joukkue hävisi – raivostunut jääkiekkopomo löi naista tuolilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olympialaisten jälkeen urheilumaailma alkaa hiljalleen palata takaisin tuttuihin uomiinsa. Nyt Yhdysvaltojen kaukaloiden laidoilta on kuitenkin kuulunut huolestuttavia uutisia, kun nainen on haastanut oikeuteen NHL-joukkueen johtajan pahoinpitelystä.

Amerikkalainen nainen, Rachel Paris, väittää Anaheim Ducks -joukkueen johtoon kuuluvan Bob Murrayn lyöneen häntä raskaalla tuolilla sen jälkeen, kun joukkue hävisi Stanley Cup -sarjan ottelun Detroit Red Wingsejä vastaan viime vuoden playoffeissa, TMZ uutisoi.

Tiistaina michiganilaiseen tuomioistuimeen jätetyssä haasteessa on mukana Murrayn lisäksi myös joukkueen taustayhtiö, koska naisen mielestä heidän olisi tullut varmistaa, että Murray kykenee hillitsemään raivonsa. Haasteen mukaan Paris kaatui iskun voimasta maahan. Hän väittää lisäksi saaneensa iskusta vakavia vammoja ja vaatii yli 75.000 dollarin korvauksia.