Kylie Minoguen seksikkäät hittitehtailija-kaksoset vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue tekee edellen aktiivisesti töitä kengurumaasta kotoisin olevien biisinkirjoittajien kanssa, vaikka maailma on täynnä hittitehtailijoita. Yksi hänelle nykyisin musiikkia työstävä tiimi koostuu kuvankauniista kaksosista.

Taannoin Australiasta nousivat kansainväliseen tietoisuuteen kaksostytöt Mim ja Liv Nervo, jotka työstivät maailman listojen ykköstilalle David Guettan ja Kelly Rowlandin esittämän When Love Takes Over -kappaleen. Siitä muodostui nopeasti maailmanlaajuinen klubihitti.

– Se tapahtui niin nopeasti ettemme ehtineet edes kertoa isälle ja äidille. Brittilistan ykkösen saaminen oli niin naurettavaa, että meidän piti nipistää itseämme, Mim Nervo ihmetteli tuolloin Herald Sun -lehdelle.

Nykyisin Lontoossa asuvat kaksoset ovat viime päivinä työstäneet uutta musiikkia myös maannaiselleen Kylie Minoguelle, joka julkaisi eilen blogissaan kuvan, jossa hän poseeraa vaaleiden kaunottarien kanssa. Kylien ja kymmenien muiden supertähtien kuulumisia voi seurata reaaliajassa Jetset Live! -palvelussa.

Kylie Minogue Mim Liv Nervo