Michael Jacksonin lasta yritettiin ampua tainnuttimella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä menehtyneen poptähti Michael Jacksonin seitsemänvuotias lapsi Blanket on joutunut mahdolliseen hengenvaaraan, kun Jermaine Jacksonin 13-vuotias poika Jaafar suunnitteli ampuvansa häntä internetistä tilatulla laittomalla sähkötainnuttimella.

Nyt Blanketin huoltajana toimiva Katherine Jackson on julkaissut tapauksesta lehdistötiedotteen. Sen mukaan perheen henkivartijat huomasivat uhkaavan tilanteen ajoissa ja ehtivät estää ampumisen. Tapauksen vuodettua julkisuuteen Los Angelesin lastensuojeluviranomaiset tekivät perheen kotona tarkistuskäynnin. Tiedotteessa ei myönnetty eikä kiistetty väitteitä, joiden mukaan sähköasetta oli aikomus käyttää Blanketiin.

Tiedotteessa kerrottiin tapauksen sattuneen kaksi viikkoa sitten. Tapahtumista paljastettiin, että Jaafar oli avannut nettitilauksena Ralphs-supermarketista saamansa postipaketin yksin kylpyhuoneessa ja kokeillut sitä ensin paperinpalaan. Tämän jälkeen tainnutin takavarikoitiin häneltä ja se kuljetettiin pois talosta. Lapsista ainoastaan Prince näki sähköaseen.