Naomi Campbell pahoinpiteli jälleen ja pakeni paikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin supermalleihin lukeutuva Naomi Campbell tunnetaan nykyisin malliuransa lisäksi myös varsin temperamenttisena diivana. Hän on ollut jo lukuisia kertoja vastaamassa syytteisiin muiden muassa henkilökuntansa ja sivullisten pahoinpitelyistä.

Jostain syystä Naomi Campbell on selvinnyt joka kerta kuin koira veräjästä, vaikka hän on lain edessä rikoksenuusija. Tuomiot ovat olleet nimittäin vain sakkoja ja lyhyt yhdyskuntapalvelu. Tuorein tapaus sattui tällä viikolla, kun tumma mallikaunotar löi tiistaina autonkuljettajaansa. Kasvoihin osuneen iskun jälkeen kuljettaja ajoi tien sivuun ja Campbell pakeni paikalta.

Kuljettaja sai ruhjeen silmäänsä lyötyään päänsä auton ohjauspyörään, joten hoikasta supermallista on lähtenyt aikamoinen isku. Poliisi tutki tapahtunutta pahoinpitelynä, mutta sittemmin viranomaiset ilmoittivat tapauksen olevan heidän osaltaan ohi. Vielä ei ole kuitenkaan tietoa sovittiinko juttu kulissien takana.