Pidetty näyttelijä riisti oman henkensä – äiti löysi ruumiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaiset saivat tänään suruviestin pidetyn miesnäyttelijän poismenon johdosta. Vasta 35-vuotias Emil Forselius löydettiin tiistaina menehtyneenä kotoaan. Kuolemaa epäillään tällä hetkellä itsemurhaksi, koska näyttelijän asunnosta löytyi hänen pojalleen osoitettu itsemurhakirje. Emilin ruumiin löysi hänen äitinsä Anneli Forselius.

– Hänellä oli kaikki, mutta se ei riittänyt. Hän oli niin hyvä isä. Tätä on niin vaikea ymmärtää, äiti kommentoi asiasta uutisoineelle Expressen-lehdelle.

Äiti kertoi puhuneensa poikansa kanssa puhelimessa vielä viime sunnuntaina. Hänen mukaansa pojassa ei ollut havaittavissa mitään normaalista poikkeavaa. Äiti aavisti kuitenkin ettei kaikki ollut kunnossa ja meni tiistaina tarkistamaan Emilin tilanteen, kun ei saanut häntä kiinni puhelimella.

– Se oli jonkinlainen äidinvaisto. Tiesin, että minun pitää mennä sinne. Tiesimme, että hän oli masentunut, mutta emme koskaan odottaneet tällaista, Anneli Forselius kertoi.

Masennuksesta kärsinyt suosikkinäyttelijä tähditti menestyksekkäällä urallaan lukuisia elokuvia. Myöhemmin tänä vuonna hänet nähdään valkokankaalla vielä postuumisti tuoreimmassa Wallander-elokuvassa. Vuonna 1998 Forselius palkittiin Ruosissa parhaasta miessivuosasta.