Tältä superjulkkikset näyttäisivät lihaskimppuina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina artistien, näyttelijöiden ja mallikaunottarien valokuvien yhteydessä on puhuttu aikaisempaa useammin kuvien digitaalisesta käsittelystä. Useimpia kuvia käsitellään joskus raskaallakin kädellä, mutta otosten halutaan näyttävän kuitenkin luonnollisilta.

Toisin on nyt esiteltävien kuvien kanssa, sillä nyt amerikkalainen Unreality Magazine on listannut verkkosivuilleen nipun superjulkkisten kuvia, joissa heistä on muokattu todellisia lihaskimppuja. Katso kuvat tästä.

Kuvissa nähdään esimerkiksi Tiger Woods, jonka oikea käsi on kuin Hulkilta lainattu. Lisäksi mukana ovat Sinkkuelämää-naiset kehonrakentaja-lookissa, lihaksikas Jim Carrey taivaassa sekä Angelina Jolie, Keira Knightley ja Charlize Theron bodareina. Mukaan mahtuvat raamikkaina myös Gisele Bundchen, Clint Eastwood ja Cameron Diaz. Kuvat on alunperin koostettu kuvankäsittelyyn keskittyvästä suositusta worth1000.com -verkkopalvelusta.