Tällainen on Hollywoodin suurin kartano

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmennyt Aaron Spelling oli yksi viihdemaailman rikkaimmista miehistä, sillä hän oli menestyksekkäällä urallaan luonut muiden muassa Dynastia, Melrose Place ja Beverly Hills 90210 -televisiosarjat.

Aaron Spelling asui vaimonsa kanssa Hollywoodin ja koko Los Angelesin alueen suurimmassa kartanossa, jonka listahinta pyörisi noin 150 miljoonan paikkeilla mikäli kartano olisi myynnissä. Nyt Make Home a Haven -ohjelma on päässyt ensimmäisenä mediana kuvaamaan todellisen ökytalon sisällä Candy Spellingin esitellessä taloa.

Vaimon toiveiden mukaisesti rakennetussa ranskalaistyylisessä talossa on muiden muassa Tuulen viemää -elokuvasta innoituksensa saanut valtava portaikko, oma parturikampaamo, keilahalli, elokuvateatteri ja erikoisuutena muiden muassa omat huoneet posliineille sekä lahjojen pakkaamiselle ja kukkien leikkaamiselle. Kaikki takat ja kattokruunut on lennätetty Ranskasta saakka. Los Angelesin suurimpana asuntona voidaan hyvällä syyllä todeta, että mitä tässä talossa ei ole, sitä ei tarvita.