Anna Kournikova on tyrmäävä myös vaatteet yllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tenniskaunotar Anna Kournikova lukeutuu aktiiviuransa lopettamisesta huolimatta edelleen maailman seksikkäimpien ja seuratuimpien urheilijakaunottarien joukkoon. Hän on jatkanut julkista uraansa muiden muassa mallintöillään ja hyväntekeväisyydellä. Taannoin hänet ikuistettiin meikittömänä, ja tällä kertaa lähes täysissä pukeissa.

Venäjän Cosmopolitan-lehden kannessa taannoin poseerannut Kournikova on nyt ikuistettu ostosretkellä ystävänsä kanssa. Paljasta pintaa kuvissa ei tavallista enempää nähdä, mutta niiden perusteella voidaan kuitenkin hyvällä syyllä todeta tenniskaunottaren olevan varsin tyrmäävä myös vaatteet yllään. Katso kuvat tästä.

Kournikova on seurustellut jo vuosien ajan latinolaulaja Enrique Igleasiasin kanssa. Viime keväänä pariskunnan huhuttiin eronneen, mutta julkkispari itse tyytyi vain naureskelemaan moisille väitteille. Enrique ja Anna eivät kuitenkaan ole enää hetkeen poseeranneet yhdessä esimerkiksi julkkisjuhlissa. Siksi parin suhteen nykytilasta ei ole varmaa tietoa.