Vikki Blows riisui Saksan televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen glamour-malli Vikki Blows on noussut otsikoihin yhä useammin viime aikoina. Näyttelijänäkin lähinnä b-luokan elokuvissa toiminut neitokainen yrittää parhaillaan nousta oman alansa tunnetuimpien tähtien joukkoon.

Neitokaisesta on kuitenkin kirjoitettu lähinnä vain hänen nakuillessaan. Näin on tälläkin kertaa, kun Vikki Blows nähdään esiintymässä yläosattomissa Saksan televisiossa nähtävässä Taff-nimisessä ohjelmassa. Ohjelman muusta sisällöstä ei ole tarkempaa tietoa, mutta samassa show’ssa nähtiin nakuilemassa myös muita naisia. Katso kuvat tästä.

Vuonna 1987 syntynyt Vikki Blows poseerasi taannoin nakuna Tattoo Energy Calendar 2010 -julkaisussa sekä Nuts-lehden kuvissa, joissa hän riisui itsensä vaatekappale vaatekappaleelta. Sittemmin hänet nähtiin alastomana myös Front-lehden kannessa harvinaisen rohkeissa kuvissa.