Nicole Scherzingerin antava etumus vei miesten huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger on nykyisin yksi maailman seuratuimpia popkaunottaria. Häneen kohdistuvaa mediahuomiota ei ole ainakaan vähentänyt seurustelu Formula 1 -kuljettaja Lewis Hamiltonin kanssa. Pariskunta tosin erosi jo kuukausia sitten, mutta nyt tilanne on muuttunut.

Kolmessa viikossa on ehtinyt tapahtua paljon. Helmikuun puolivälissä Nicole ikuistettiin juhlimassa vähissä vaatteissa Brasiliassa Rio De Janeiron karnevaaleilla, ja pian tämän jälkeen hänen kerrottiin palanneen yhteen Hamiltonin kanssa. Aiemmin tällä viikolla huhuttiin, että Nicole Scherzinger osallistuu lähiaikoina myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun.

Nyt tumma kaunotar on kuvattu saapumassa julkkisjuhliin upeana kuten aina. Nicolen näyttävällä kaula-aukolla varustettu ilmava juhlamekko oli varsin antava, joten ei liene ihme, että hän sai juhlissa miehiltä lähes jakamattoman huomion. Katso kuvat tästä.