Salma Hayek liian seksikäs lastenohjelmaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Taannoin jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox kertoi haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla.

Edellisen kerran Hayek aiheutti kohua rohkealla asulla saksalaisen Bild-lehden juhlissa ja sitä ennen antamalla rintaruokintaa sairaalle orpolapselle Sierra Leonessa. Jälkimmäinen tempaus sai paljon positiivista palautetta ympäri maailmaa.

Nyt Salma Hayek on ollut vierailemassa Nickelodeon-lastenkanavan Dora The Explorer -ohjelman kymmenvuotisen uran kunniaksi järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Televisioidussa tapahtumassa Hayek luki lapsille satukirjaa, mutta esitys tarjoili samalla silmänruokaa myös miehille näyttelijättären antavan kaula-aukon johdosta. Katso kuvat tästä. Viime aikoina Salma on puuhastellut suositun Ruma Betty -televisiosarjan parissa, sillä hän kuuluu sarjan tuottajiin.