Mel B:n rinnat pursuivat iltapuvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä 1990-luvun puolivälissä supertähdeksi noussut Melanie Brown, eli tutummin Mel B tai Scary Spice, on niittänyt viimeisen parin vuoden aikana Yhdysvalloissa erittäin suurta menestystä julkkisrintamalla. Taannoin myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan osallistunut neitokainen tyrmistytti pari viikkoa sitten uudella hiustyylillään.

Hiustensa osalta lähinnä suomalaisen Klamydia-yhtyeen jäseniä muistuttava julkkistähti on nyt poseerannut julkkisjuhlissa varsin näyttävässä iltapuvussa. Samaisissa juhlissa Melanie Brown oli valinnut ylleen vaaleanpunaisen iltapuvun, joka oli sinänsä näyttävä, mutta kooltaan ainakin yläosasta aivan liian pieni. Asuongelma käy ilmi erityisen hyvin tästä kuvasta. Katso kaikki kuvat tästä.

Edellisen kerran Mel B nousi otsikoihin hiustyylinsä merkeissä viime vuoden lokakuussa, kun hänet kuvattiin juontamassa Glaceau Vitamin Water -pulloveden lanseeraustilaisuutta. Samoin aikoihin hän esiintyi päivän aikana kolmessa eri iltapuvussa.