Tiesitkö tämän naisista? Katso 12 faktaa seksistä ja elämästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu amerikkalainen Esquire-aikakauslehti on tällä viikolla julkistanut vuosittaisen naistutkimuksensa tulokset. Tulokset paljastivat muutamia mielenkiintoisiakin asioita amerikkalaisista naisista, joille kyselytutkimus tehtiin.

Tulosten mukaan amerikkalaisista naisista nimittäin 94 prosenttia harrastaa esiaviollista seksiä. Amerikkalaisnainen harrastaa seksiä keskimäärin alle viisi kertaa viikossa ja hänellä on elämässään keskimäärin 11 seksikumppania, joten kahden miehen Megan Foxilla on vielä matkaa keskiarvoon. Masturbointia nainen harrastaa keskimäärin 2,8 kertaa viikossa. Täysi-ikäisistä naisista polttaa tupakkaan nykyisin 18 prosenttia.

Niin ikään samaisen tutkimuksen mukaan naisilla on pienempi kipukynnys ja he palelevat helpommin pienemmän lihasmassan takia. Naiset osoittautuivat myös miehiä paremmiksi autoilijoiksi. Määreenä käytettiin tosin auto-onnettomuuksissa kuolleiden miesten ja naisten määrää. Naiset ovat lisäksi miehiä tyytyväisempiä elämäänsä ja ilmoittavat miehiä useammin kehittyneensä ihmisenä viimeisen viiden vuoden aikana.