Timo Kotipelto: ”Kuopio voittaa Kuorosodan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuorosota-ohjelman kuorokilpailun viime vuonna kuoroineen voittanut Timo Kotipelto uskoo, että tänäkin vuonna kilpailun voitto korjataan maakuntaan.

– Musiikillisesti on vaikea arvottaa ketään, mutta veikkaan kyllä että Marco Hietala vie voiton, Kotipelto ennusti Staralle.

Hän muisteli viimevuotisen kisan olleen rankka, mutta palkitseva kokemus. Laulajan mukaan yhdessä musiikin tekeminen oli ”se kovin juttu”, kun kyseessä oli joukko musiikin harrastelijoita. Koko porukalle oli hienoa myös nostaa kotipaikkaansa Lappajärveä esiin.

– Moni kuorostani viime vuonna piti Kuorosotaa elämänsä kovimpana kokemuksena. Samalla syntyi muistoja, jotka eivät koskaan unohdu. Aikaa meni valtavasti – 5 päivää viikossa ja 6 tuntia päivässä bussissa. Voittorahoilla tehtiin bändikämppä ja hankittiin sinne soittimet, Kotipelto kertaa kisamuistoja.

Kotipelto viettää viikonloppunsa kansainvälisen peliyhtiön pokeriturnauksen merkeissä Budapestissä, jossa mies vieraili jo aiemmin keväällä yhtyeen Euroopan kiertueella.