Suosikkinäyttelijän isä oli kuuluisa palkkamurhaaja – kuoli vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Woody Harrelson nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla Zombieland-elokuvan tähtenä. Aiemmin hän on tähdittänyt muiden muassa Natural Born Killers -elokuvaa, jossa hän näytteli sarjamurhaajaa.

Harrelsonilla oli perhetaustansa johdosta tappajan rooliinsa hieman toisenlainen pohjustus kuin muilla klassikkoelokuvan tähdillä. Hänen isänsä Charles Voyde Harrelson oli nimittäin tuomittu ja tunnettu palkkamurhaaja. Charles Harrelson oli freelancer-palkkamurhaaja, joka teki töitä järjestäytyneen rikollisuuden syövereissä.

Maximum John -lempinimellä rikollisten parissa tunnettu Charles Harrelson jäi kiinni vuonna 1979 ja hänet tuomittiin oikeuden tuomari John H. Woodin salamurhasta elinkautiseen vankeuteen. Isä ampui tuomarin parkkipaikalla San Antoniossa, Texasissa. Hänet oli palkannut tehtävään huumekauppias Jamiel Charga. Vuonna 1963 Harrelson yhdistettiin myös presidentti Kennedyn salamurhaan, mutta näyttöä syyllisyydestä ei löytynyt.

Charles Harrelson kuoli Supermax ADX Florence -vankilassa 68-vuotiaana vuonna 2007.