Heidi haluaa lapsen päästäkseen otsikoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin yhden päivän aikana kymmenen kauneusleikkausta itselleen teettänyt realityjulkkis Heidi Montag on sittemmin todennut jo useaan otteeseen, että hän haluaa vielä lisää leikkauksia ja esimerkiksi suuremmat rinnat.

Nyt ihmis-Barbie haluaa ystäviensä mukaan lapsen aviomiehensä Spencer Prattin kanssa. Lähipiiristä kerrottiin In Touch -lehdelle, että Heidi aikoo hankkiutua raskaaksi sitten kun hänestä ei enää kirjoiteta lehdissä. Tarkoituksena on siis pysyä otsikoissa.

– Heidi haluaa lapsen. Hän myös tietää, että se tuo luultavasti hänelle lisää huomiota. Näyttää siltä että hän on valmis tekemään mitä tahansa pysyäkseen kiinnostavana, lehdelle kerrottiin.

Julkkistyrkky oli alkuvuodesta otsikoissa lähes päivittäin, mutta sittemmin kohu hänen kauneusleikkaustensa ympärillä on jo laantunut. Näin ollen onnellista perheuutista raskaudesta voidaan odotella nyt päivänä minä hyvänsä.