Hullunkurisimmat eläinonnettomuudet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinmaailmassa tapahtuu monenlaisia ihmeellisiä asioita, ja joskus esimerkiksi nelijalkaiset ystävämme saattavat saada aikaan vaarallisiakin tilanteita. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on listannut hullunkurisimpia eläinten aiheuttamia onnettomuuksia.

Mukana tällä listalla on muiden muassa tapaus, jossa palavan tupakan mukaansa napannut lintu aiheutti yli 250.000 euron tulipalon. Kuvamateriaalia nähdään esimerkiksi Norjasta, jossa pässi roikkui mystisesti sarvistaan sähköjohdoissa yli kymmenen metrin korkeudella.

Lisäksi kummallisten eläinonnettomuuksien listalle ovat päässeet kissojen hoitokodin ja sen mukana lähes sata kissaa Kanadassa polttanut hiiri, kontissa 34 päivää hengissä selvinnyt kissa ja yli 20 senttisen lelunuolen syönyt koiranpentu.