Mittava poliisioperaatio Jacksonin talolla – aseistetut poliisit piirittivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin vanhempien kotitalolla, jossa laulajan lapset nykyisin asuvat, nähtiin eilen illalla mittava poliisioperaatio. Amerikkalaisen TMZ-julkaisun mukaan paikalla oli runsaasti aseistettuja poliiseja ja ilmassa pörräsi lisäksi poliisihelikopteri.

Los Angelesissa iltayhdeksän aikaan alkunsa saaneen operaation syynä oli epäily, että Jacksonin talossa olisi ollut murtovarkaita. Pelkästään pääportista talon alueelle meni viisi haulikoilla ja konepistooleilla varustautunutta poliisia, jotka tutkivat aluetta mahdollisten kutsumattomien vieraiden varalta.

Myöhemmin selvisi, että kyseessä oli ilmeisesti väärä hälytys. Ilmoitus oli tullut talon ulkopuolelta eikä tiedossa ole olivatko Jacksonin vanhemmat ja lapset paikalla.