Nyt tulee Luistelee tähtien kanssa -realityohjelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saanut brittiläiseen formaattiin perustuva Tanssii tähtien kanssa on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista realityohjelmista. Nyt se on saamassa jatkoa samalla ajatuksella toimivasta uudesta formaatista, kun ABC-kanava ryhtyy esittämään Yhdysvalloissa Luistelee tähtien kanssa -ohjelmaa.

Ohjelmassa joukko julkisuuden henkilöitä ryhtyy opettelemaan luistelemista ja kuudessa viikossa heidän tulee oppia taitoluistelijaksi. Kisaamassa nähdään kuusi paria, joista toinen osapuoli on aina kokenut ammattilainen. Ohjelman ensimmäinen tuotantokausi nähdään Yhdysvalloissa ensi talvena Tanssii tähtien kanssa -ohjelmien kausien välillä. Ohjelman tuottaa BBC Worldwide Productions -yhtiö, joka ei ole vielä julkistanut ohjelman virallista nimeä.

Kilpaileva Fox-kanava kokeili hieman samalla idealla toimivaa Skating With Celebrities -realitysarjaan vuonna 2006, mutta se ei saavuttanut kovin suurta menestystä ja lopetettiin pian.