Paris Hiltonin rinnat taas tapetilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on yllättänyt viime aikoina useammankin kerran muodokkailla poseerauksillaan. Kuvien perusteella hänen rintavarustuksensa koko on vaihdellut huomattavasti. Nyt Hilton on itse kasvattanut kohua julkaisemalla uuden kuvansa.

Verkkosivustollaan julkaisemassa tuoreessa kuvassa Paris nähdään poseeraamassa bikineissä, jotka pitävät sisällään jälleen huomattavasti edellistä suuremman rintavarustuksen. Viimeaikaisten kuvien perusteella ei ole ihme, että monet uskovat Hiltonin pyörtäneen aikaisemmat puheensa ja hankkineen silikonit.

Viime kuussa Paris Hilton ikuistettiin mainostamassa olutta uima-asuun pukeutuneena. Seuraavana päivänä hänet kuvattiin Rion karnevaaleilla merkittävästi edellisiä kuvia suuremmassa rintavarustuksessa. Viime viikolla samaisen olutmerkin televisiomainos hyllytettiin liian seksikkäänä. Pääosassa oli tietenkin Paris Hilton.