Poets of the Fall : Dreaming Wide Awake

Singlet · Stara.fi

Kevyen ilmavaa rockia soittava kotimainen Poets of the Fall -yhtye julkaisee neljännen studiolevynsä Suomessa 17. maaliskuuta. Twilight Theater -albumilta lohkaistiin ensimmäisenä singlenä kappale Dreaming Wide Awake.

Poets of the Fall lanseerasi aikanaan uskomattoman hienolla Lift-hitillään itselleen ominaisen soundin. Bändi onkin pysynyt tälle soundille uskollisena jopa siinä määrin, että pieni päivitys olisi paikallaan uudella albumilla. Tämän singlen perusteella soundi on kuitenkin pysynyt samana, vaikka taustalle lienee lisätty aavistus kasaritunnelmaa.

Markon samettisen käheä lauluääni toimii edelleen biisin kantavana voimana. Kappaleen muut elementit eivät kuitenkaan onnistu nostamaan lopputulosta keskimääräistä korkeammalle, sillä varsinainen hittikoukku jää tällä kertaa puuttumaan. Kertosäe tarttuu toki hieman, mutta sekin jää kuitenkin ilman viimeistä potkua. Toivottavasti albumilta löytyisi hieman onnistuneempia biisejä.

Pisteet 3/5