The Black Eyes Peas : Rock That Body

Singlet · Stara.fi

Lukuisia hittejä maailman musiikkilistoille urallaan nostanut menestysyhtye The Black Eyed Peas julkaisee nyt singlenä kappaleensa Rock That Body, joka on hauska ja tyylikäs kunnianosoitus kasarisoundille.

Kappale osoittaa kaapin paikan ja ottaa luulot pois heti alussa legendaarisella ”I Wanna Rock Right Now” -kasarisamplella sekä ”Aa, Yea” huudahduksella biisin taustalla. Sama meno jatkuu myöhemmin myös nopeuttettujen vokaaliosuuksien muodossa. Biisin tausta on yksinkertainen, mutta onnistunut ja hyvin rullaava säksätys.

Varsinainen tarttuva kertosäe loistaa tällä kertaa poissaolollaan, mutta säkeistöt ottavat niiden paikan ansiokkaasti ja yhden elementin sijaan nyt nousee esiin monta ”kertsiä”. Lopputuloksena onkin hieno tanssiraita, joka on positiivista vaihtelua usein kovin homogeenisessä genressä. Tässä on potentiaalinen hittiraita.

Pisteet 5/5