Tiger Woods ja vaimo muuttivat taas yhteen? Ainakin yhdeksi yöksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woods ja hänen ruotsalaissyntyinen vaimonsa Elin Nordegren ovat olleet luonnollisestikin äärimmäisen huonoissa väleissä sen jälkeen, kun Tiger jäi kiinni uskottomuudesta ainakin 15 eri naisen kanssa. Skandaalin julkitulon jälkeen he eivät tavanneet toisiaan viikkokausiin.

Taannoiset avioerohuhut on nyt lakaistu ainakin hetkeksi maton alle, mutta suhdetta ei silti voida kuvalla lämpimäksi. Tigerin palattua seksiriippuvuutta parantavalta klinikalta he ovatkin nukkuneet kokonaan eri taloissa. Amerikkalaisen TMZ-julkaisun mukaan Tiger ja Elin ovat nyt kuitenkin onnistuneet viettämään ensimmäisen yön saman katon alla.

Julkaisun mukaan aviopari ja heidän lapsensa yöpyivät kaikki Floridan Isleworthin asunnossa, jossa Tiger on asustellut viime päivinä yksikseen. Muu perhe saapui talolle torstaina vahvan turvamieskaartin saattamana, ja vielä perjantaina aamulla sama tiimi oli paikalla. Julkaisun sisäspiiriltä saamien tietojen mukaan muutos voi olla nyt jopa pysyvä, ja talolle saapuikin eilen muuttoautollinen tavaraa.