24-sarjan kaunotar raskaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin jo vuosia esitetty ja varsin suuren suosion saanut agenttisarja 24 on nostanut tähdeksi myös Annie Werschingin, joka näyttelee sarjassa FBI-agentti Renee Walkerin roolia. Nyt hänellä on ollut kerrottavanaan iloisia perheuutisia.

Tumma kaunotar on nimittäin paljastanut odottavansa lasta, People-lehti uutisoi. Raskaana oleva televisiotähti on ollut naimisissa näyttelijä-koomikko Stephen Fullin kanssa vuoden 2009 syyskuusta saakka. Nyt tulossa on siis heidän esikoisensa.

32-vuotias Annie Wersching aloitti näytteljänuransa esiintymällä Star Trek: Enterprise -televisiosarjassa. Sittemmin hän sai rooleja muiden muassa sarjoista Siskoni on noita, Supernatural ja Cold Case. Hänen ensimmäinen näkyvämpi roolinsa oli kuitenkin vasta vuonna 2007 suosikkisarjassa General Hospital. Teatterissakin näytellyt Wersching teki varsinaisen läpimurtonsa 24-sarjan seitsemännellä tuotantokaudella.