Conan O’Brien teki nuoresta naisesta tähden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet jo pariinkin otteeseen kuinka NBC-kanavalta lähtöpassit ottanut televisiotähti Conan O’Brien on innostunut Twitter-blogin käytöstä. Supertähdellä onkin nykyisin hyvin aikaa bloggaamiselle, koska hän on parhaillaan seitsemän kuukauden pakkolomalla televisiosta.

Twitteriin liityttyään Conan sai muutamassa päivässä yli puoli miljoonaa seuraajaa, mutta hän itse ei seurannut kenenkään kirjoituksia. Tilanne kuitenkin muuttui perjantaina ja Conan käytti senkin taidokkaasti. Hän nimittäin ilmoitti valitsevansa yhden mikrobloggaajan, jonka elämää hän itse ryhtyy seuraamaan.

– Olen päättänyt seurata erästä henkilöä. Hän pitää maapähkinävoista ja dinosaurus-karkeista. Sarah Killen, sinun elämäsi on muuttumassa, Conan O’Brien kirjoitti.

Tuo henkilö on siis Michiganissa asuva Sarah Killen, jonka elämä tosiaan muuttui Conanin valinnan myötä kertaheitolla. Killenin kirjoituksia seurasi aiemmin vain kolme lukijaa, mutta Conanin ilmoituksen myötä määrä on nyt 12.000 ja kasvaa koko ajan.

Sekin on vain jäävuoren huippu, sillä Sarah on parissa päivässä päätynyt jo MTV-televisiokanavan ja lukuisten lehtien haastateltavaksi. Samalla yritykset suorastaan jonottavat antaakseen syyskuussa naimisiin aikovalle naiselle häälahjoja siinä toivossa, että hän mainitsisi ne mikroblogissaan.

– Kerroin isälleni että tämä on aivan hullua ja hän luuli että minä valehtelen, Sarah kertoi tweetissään.