Conan teki teinitytöstä julkkiksen yhdessä yössä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka televisiopersoona Conan O’Brien ilmoitti perjantaina valinneensa yhden ihmisen, jonka Twitter-blogia hän ryhtyy seuraamaan. Conanin valinta kohdistui 19-vuotiaaseen michiganilaiseen Sarah Killeniin, josta tuli julkkis kirjaimellisesti yhdessä yössä.

Vuorokauden aikana Sarahin (@LovelyButton) kirjoituksia ryhtyi seuraamaan 12.713 lukijaa ja nyt määrä on jo 14.692. Hänet on lisäksi suorastaan hukutettu lahjoihin ja ilmaistuotteisiin. Hänelle on toimitettu jo viikonlopun aikana muiden muassa Applen iMac-tietokone, kun Sarah kertoi aikaisemman tietokoneensa webcamin hajonneen. Uudella koneella hän teki saman tien haastattelun MTV-kanavalle Skypen välityksellä (katso haastattelu tästä). Viikonlopun aikana Sarah on saanut yli 4.000 sähköpostia.

25. syyskuuta 21-vuotiaan poikaystävänsä John D. Slowickin kanssa naimisiin aikova Sarah Killen on saanut myös huomata, että aivan tuntemattomat tahot ovat suunnitelleet hänen häänsä ja ovat myös toteuttamassa ne maksutta. Häihin on tulossa jo muiden muassa valokuvaaja, videokuvaaja ja useampia yhtyeitä. Lisäksi Sarahille on tarjottu ilmaista hänelle mittatilauksena tehtyä hääpukua. Pariskunta on seurustellut kolmen vuoden ajan. Uusi teinijulkkis paljasti Los Angeles Timesille valinnan tulleen yllätyksenä.

– Valinta oli täysin sattumanvarainen. Otin vain pienen varaslähdön kysymällä että voisiko hän seurata minua. Ja sitten hän teki niin. Se kaikki tapahtui hetkessä, Sarah Killen kertoi.

Hän paljasti myös, että ensimmäisen yhteydenoton teki perjantaina Conanin henkilökuntaan kuulunut henkilö.

– Ensin en ottanut sitä vakavasti ja vastasin vain ”OK”. Ajattelin, että he olivat lähettäneet saman viestin monille muillekin. Sitten muutaman minuutin kuluttua minulla oli jo satoja lukijoita.

Sarah Killen LA Times