Kuollut BB-julkkis jätti lapsilleen miljoonien perinnön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Noin vuosi sitten, 22. maaliskuuta 2009, suuren mediakohun saattelemana syöpään menehtynyt Big Brother -julkkis Jade Goody jätti lapsilleen paljon aikaisemmin luultua suuremman perinnön. Hän halusi rahastaa syövällään mahdollisimman paljon kerätäkseen varoja jälkeläisilleen.

Kohdunkaulansyöpään kuollut Goody avioitui hieman ennen kuolemaansa ja myi häät yksinoikeudella viihdelehdelle kerätäkseen rahaa lastensa perintöön. Aiemmin oletettiin, että Jade keräsi pojilleen Bobbylle ja Freddylle miljoonan punnan perinnön. Tuoreimpien tietojen mukaan summa oli kuitenkin todellisuudessa kolminkertainen.

Perinnön arvo rahoineen, koruineen ja asuntoineen olikin peräti kolme miljoonaa puntaa, News of the World kertoo. Nyt perintö on säätiöity ja rahat ohjataan aikanaan hänen lapsilleen. Lastensa lisäksi hän antoi äidilleen 10.000 puntaa ”pienenä lahjana” ja 20.000 puntaa isovanhempiensa hautajaiskuluihin. Virallisesti testamentti on määrä julkistaa kuuden viikon kuluttua.