Katy Perry sai elokuvaroolin sinisenä kaunottarena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu laulajatähti Katy Perry on menestynyt viimeisten parin vuoden aikana hienosti konserttilavoilla ja musiikkilistoilla. I Kissed A Girl -kappaleella ympäri maailmaa listaykkösenä viime vuonna komeillut laulaja on kuitenkin ilmoittanut haaveilevansa myös näyttelijänurasta.

Nyt Perryn unelma näyttelemisestä on jälleen askeleen lähempänä, sillä hänet on kiinnitetty elokuvan äänirooliin. Kyseessä on tunnettuun Smurffit-animaatiosarjaan perustuva elokuva. Perry tulee esittämään elokuvan englanninkielisessä versiossa Smurffiinan ääniroolin.

Katy lisäksi muihin rooleihin on kiinnitetty tähän mennessä muiden muassa Jonathan Winters, Alan Cumming ja Neil Patrick Harris. Heistä viimeksi mainittu on elokuvan ainoa livenäyttelijä, sillä muut tekevät vain ääniroolin.