Vessahätä keskeytti supertähden keikan kesken biisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti ja American Idol -voittaja Kelly Clarkson osoitti jälleen, että supertähdetkin ovat vain tavallisia ihmisiä. Euroopan kiertueellaan parhaillaan oleva laulajatähti oli nimittäin perjantaina esiintymässä Saksassa, kun hänen piti keskeyttää esiintymisensä luonnollisesta syystä.

Kelly Clarkson yllätti saksalaisyleisön katoamalla yllättäen lavan taakse kesken kappaleensa yhtyeen jäädessä soittamaan ilman laulajaan. Fanit ehtivät jo ihmetellä minne suosikkilaulaja katosi, mutta muutaman minuutin jälkeen Kelly saapui kuitenkin juosten takaisin esiintymislavalle esittämään kappaleensa loppuun. Hän pahoitteli poistumistaan ja kertoi joutuneensa käymään vessassa.

Viime syksynä Kelly Clarkson valitteli taannoisen lesbokohun pilanneen hänen rakkauselämänsä, sillä sekä miehet että naiset luulevat hänen olevan lesbo. Clarkson onkin ollut jo vuosien ajan sinkku, eikä tilanteessa ole tapahtunut viime aikoina muutosta.

– Nuo lesbohuhut eivät ole auttaneet minua seurustelurintamalla. Minä pidän miehistä. Olen erittäin imarreltu, kun tytöt tulevat iskemään minua, mutta en pidä tytöistä siinä mielessä. Pidän pojista, Kelly Clarkson valitteli Hollywood Gossipille.