Laiva jäissä – Tokio Hotel ei näyttäydy Itäkeskuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu saksalainen Tokio Hotel -yhtye saapuu tänään Suomeen. Yhtyeen oli määrä näyttäytyä iltapäivällä Helsingin Itäkeskuksessa jakamassa nimikirjoituksia, mutta nyt tilaisuus on jouduttu perumaan logistisista syistä. Paikalle odotettiin useita tuhansia faneja.

Tilaisuuden peruuntumisen syynä ovat jäiden takia huonontuneet meriolosuhteet ja niistä johtuneet laivojen myöhästymiset. Tokio Hotel saapuu Tukholmasta Helsinkiin laivalla, jonka myöhästymisen takia suosikkiyhtye ei ehdi Itäkeskukseen. Illan konsertti järjestetään suunnitelmien mukaan, mutta senkin paikka on jo aiemmin vaihtunut Hartwall Areenalta Helsingin jäähalliin, YLE Uutiset kertoo.

Perjantaina myös ruotsalainen Kent-yhtye joutui perumaan Helsingin konserttinsa samasta syystä, sillä yhtyeen tekninen kalusto oli laivassa, joka oli puolestaan jumissa jäiden keskellä. Peruuntunut konsertti järjestetään tänään sunnuntaina Hartwall Areenalla, josta Tokio Hotelin keikka siirrettiin siis Jäähalliin.