Ostaisiko Mel Gibsonin ökylukaalin 14,5 miljoonalla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Mel Gibson on liittynyt asuntoaan kaupittelevien supertähtien joukkoon. Viime syksynä hänen kollegansa Nicolas Cage joutui vararikkonsa takia myymään koko joukon talojaan ja linnojaan ympäri maailmaa. Gibsonilla ei liene yhtä kovaa kiirettä päästä eroon asunnostaan.

Mad Max -tähden hulppea ökylukaali sijaitsee julkkisten suosimalla alueella Los Angelesin pohjoispuolella Malibussa. Pyyntihintaa asunnolla on tällä hetkellä huilppeat 14,5 miljoonaa dollaria. Neliöitä asunnossa on kuitenkin 1.600, eli tilaa riittää.

Katso kuvat Gibsonin asunnosta tästä. Välimerelliseen tyyliin rakennetusta asunnosta löytyy suuren puutarhan ja jättimäisen uima-altaan lisäksi myös yhdeksän makuuhuonetta, kymmenen kylpyhuonetta, kirjasto ja lukuisia näyttäviä takkoja.