Povipommi Katie Pricen avioliitto onkin laiton – pappi kiinni seksiskandaalista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä on seurattu tiiviisti povipommi Katie Pricen ja hänen uuden miehensä Alex Reidin elämää. Kuukausi sitten pariskunta asteli yllättäen alttarille Las Vegasissa. Häiden jälkeen Reid kertoi lehdistölle ettei hän ollut tietoinen hääsuunnitelmista ennen alttarille astelemistaan.

Avioliittoon huijattu Reid saa nyt huokaista helpotuksesta, sillä viranomaisten mukaan pariskunnan avioliitto ei ole laillinen. Brittiläisen News Of The World -lehden mukaan viranomaiset ovat vahvistaneet, että hääseremonian toimittaneella pappi Mose Henneyllä ei ole asianmukaista lupaa vihkiä aviopareja.

67-vuotias pappi oli nimittäin joutunut eroamaan virastaan seksiskandaalin takia jo kahdeksan vuotta sitten harrastettuaan kolmen naisen kanssa seksiä Wisconsinissa sijaitsevassa kirkossa. Hänen allekirjoittamansa vihkitodistus ei siten ole laillinen. Skandaali ei rajouitu ainoastaan brittiläiseen julkkispariin, vaan kaikki muutkin Henneyn solmimat avioliitot ovat yhtä lailla laittomia.