Televisiokaunotar kaappasi teinioppilaansa seksiä varten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniaa kuohuttaa parhaillaan tapaus, jossa televisiosta tutun naispuolisen balettiopettajan epäillään kaapanneen 15-vuotiaan miespuolisen oppilaan useita kertoja mukaansa Manchesterissä sijaitseviin hotelleihin seksiä varten.

Lancashirestä kotoisin olevaa 27-vuotiasta Sarah Pirietä epäillään yhteensä viidestä rikoksesta, jotka tapahtuivat viime vuoden maaliskuun ja kesäkuun välillä. Häntä syytetään teinipojan kaappaamisesta hotelliin sekä siellä tapahtuneesta seksuaalisesta koskettelusta. Tanssikoulun opettajana toimiva Pirie on kiistänyt syytteet. Hän odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla takuita vastaan.

Tapauksesta uutisoineen The Sun -lehden mukaan oikeudenkäynti alkaa 30. huhtikuuta Blackpoolissa. Syytetty on työskennellyt koreografina lukuisissa teattereissa ympäri Britanniaa. Lisäksi hän on näytellyt muiden muassa suosituissa  televisiosarjoissa Hollyoaks ja Waterloo Road. Taannoin television urheilutoimittaja ja koripallovalmentaja Sean Alleyne tuomittiin 2,5 vuoden vankeuteen seksisuhteesta 14-vuotiaaseen tyttöön.