23-vuotias Beatriz Recari on huippuseksikäs golf-tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golfin maailmassa seurataan yleensä lähinnä menestyviä miestähtiä, mutta lajia pelaa toki ammattilaisena myös sankka joukko kauniimman sukupuolen edustajia. Suomen menestynein naispuolien golf-tähti on Minea Blomqvist, joka oli ensimmäinen suomalainen LPGA-kiertueella.

Suomalaistakin seuratumpi kaunotar on nykyisin 23-vuotias espanjalainen Beatriz Recari, joka on parhaillaan tekemässä jonkinasteista läpimurtoa myös viihdelehdissä. Rapakon takanakin jo noteerattu tumma kaunotar jakaa verkkosivuillaan muiden muassa taustakuvia tietokoneiden työpöydille ja kertoo lisäksi kuulumisiaan niin Twitterissä kuin Facebokissakin. Katso kuvia tästä.

Härkäjuoksustaan maailmanlaajuisesti tunnetussa Pamplonassa syntynyt Beatriz Recari kertoo pelaavansa golfin lisäksi jalkapalloa, tennistä ja koripalloa sekä lukevansa mielellään Stig Larsonin kirjoja. Nuoresta tähdestä uskotaan tulevan yksi maailman menestyneimpiä naispuolisia golf-tähtiä.