Inka Kytö ehdolla elokuvarooliin Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

20-vuotias suomalainen mallikaunotar Inka Kytö pääsi taannoin osallistumaan maineikkaaseen Miss Hawaiian Tropic -kilpailuun ilman Suomen osakilpailun voittoa lähetettyään kuvansa suoraan kilpailun järjestäjälle Yhdysvaltoihin. Erityisen tuohtunut tapauksesta on ollut Martina Aitolehti, joka on sivaltanut Kytöä blogikirjoituksissaan.

Suomen seksikkäin tavis -kilpailussakin vuonna 2008 mukana ollut Kytö kertoo nyt viihdelehti Staralle olevansa Yhdysvalloissa ehdolla rooleihin sekä televisiossa että elokuvissa.

– Eräs käsikirjoittaja ja ohjaaja Yhdysvalloissa on kiinnostunut antamaan minulle kaksi roolia heidän tulevasta tuotannostaan eli 1 Phone -televisiosarjasta että Dyme-elokuvasta. Tyyliltään nämä lukeutuvat hiphop-kulttuuriin ja tämäntyyppistä elokuva-alaa sanotaan Hollywoodin sijasta Hollyhoodiksi, koska kyse on urbaanista kulttuurista ja tyylistä, Inka Kytö kertoo Staralle.

– Leffaan ollaan povattu yhdeksi näyttelijäksi Redmania, joka Method manin rinnalla tunnettu lukuisista elokuvista, kuten Pilvessä ja Wu Tang Clan -hiphop-possesta. Tämäkin johtaa juurensa siihen, että olen netissä promonnut itseäni. Kuvaukset alkavat todennäköisesti kesällä heinäkuussa elokuvaan, pilotti tv-sarjaan ehkä jo aiemmin.

Inkan näyttäviä bikinikuvia voi katsastaa Staran galleriasta tästä linkistä.