Tinie Tempah suoraan brittiykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin musiikkilistoihin lukeutuva Britannian singlelista sai viikonloppuna uuden listaykkösen, kun lontoolainen MC Tinie Tempah nousi suoraan listan piikkipaikalle kappaleellaan Pass Out. Uudelle hitille saivat antaa tilaa niin Rihannan Rude Boy kuin Jason Derulon In My Head.

Britannian albumilistan ykkösenä komeilee parhaillaan Ellie Goulding debyyttilevyllään Lights, joka singahti niin ikäään suoraan brittilistan ykköseksi. Albumien puolella Lady Gaga joutui antamaan tilaa Gouldingille ja tyytymään nyt kakkossijaan The Fame -debyytillään. Kolmantena listalla on Alicia Keys albumillaan The Element Of Freedom.

MC Tinie Tempah on 21-vuotias lontoolainen Patrick Okogwu, joka teki läpimurtonsa internetin välityksellä julkaisemalla musiikkiaan YouTube-palvelussa. Hänen ensimmäinen hittinsä oli nimeltään Wifey, mutta ensimmäinen varsinainen single Pass Out nousi upeasti suoraan brittilistan ykköseksi. Patrick perusti serkkunsa kanssa itselleen oman levy-yhtiön nimeltään Disturbing London Records. Kuuntele hittibiisi tästä videolinkistä tai artikkelin alta.