Robert Pattinson suututti perheensä perin pohjin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosimien Twilight-elokuvien myötä tunnetuksi tullut ja nykyisin vastanäyttelijänsä Kristen Stewartin kanssa seurusteleva näyttelijä Robert Pattinson on onnistunut suututtamaan perheenjäsenensä perin pohjin. Häneltä tiedusteltiin haastattelussa rakkainta henkilöään koko maailmassa, ja vastaus oli yllättävä.

Robert Pattinson ilmoitti nimittäin lainkaan epäroimättä, että hänen edesmennyt koiransa on hänelle rakkain henkilö. Asiasta uutisoineen Female First -julkaisun mukaan perheenjäsenet tyrmistyivät vastauksesta.

– Puhun koirastani taukoamatta. Minulla oli uskomaton koira, josta kerroin yhdessä haastattelussa tässä eräänä päivänä. Kerroin, että koira oli elämäni tärkein henkilö. Perheeni suuttui siitä että menin sanomaan niin. Koiran kuolema oli yksi vaikeimmista hetkistä elämässäni. Se oli elämäni pahin päivä, Pattinson kertoi.

Monet näyttelijät käyttävät tällaisia ikäviä muistoja kohtauksissa, joissa heidän tulee itkeä kameroiden edessä. Pattinson ei kuitenkaan suostu siihen, sillä hänen mukaansa moinen ei kunnioita rakkaan lemmikin muistoa.