Tappelu yleisössä – Lily Allen purskahti itkuun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittipoppari Lily Allen keikkailee edelleen ahkerasti, vaikka hän ilmoitti jo vuosi sitten jättävänsä musiikkiuransa. Hän ei kuitenkaan tuolloin kertonut koska hän aikoo vetäytyä konserttilavoilta. Eilen illalla Lily esiintyi jättiyleisölle Lontoon O2 Arenalla.

Keikka sai kuitenkin odottamattoman käänteen, kun yleisömeressä puhkesi katsojien kesken tappelunujakka. Nyrkkitappelua aitiopaikalta lavalta todistamaan joutunut laulajatähti purskahti nimittäin yllättäen itkuun tappelun seurauksena.

Kahden keski-ikäisen miehen tappelu saatiin keskeytettyä turvamiesten toimesta ja molemmat heitettiin ulos konserttipaikalta. Lily piti tämän jälkeen takahuoneessa parin minuutin tauon ennen keikkansa jatkamista. Palattuaan hän totesi yleisölle nyrkkitappelujen olevan pahimmanlaatuista väkivaltaa.

– Tuollainen on v**un sairasta ja heidän pitäisi hävetä, Lily paasasi.