Miley Cyrusin yläosaa ihmeteltiin Oscar-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varhain tänä aamuna Suomen aikaa Los Angelesissa juhlittu Oscar-gaala kokosi viihdemaailman supertähdet Hollywoodin keskustaan seuraamaan vuoden tärkeintä palkintojenjakoa. Mukana oli luonnollisesti sankka joukko julkkiksia, jotka säteilivät kilpaa punaisella matolla.

Yksi juhlijoista oli 17-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus, joka on kunnostautunut parin viime vuoden aikana aiheuttamalla liian seksikkäinä pidetyillä asuillaan kohua kerta toisensa jälkeen. Näin kävi nytkin, kun nuori supertähti poseerasi juhlissa näyttävässä helmenvalkoisessa iltapuvussa. Teinitähden asun yläosa oli nimittäin jäänyt jostain syystä varsin pieneksi ja se sai ihmetystä osakseen esimerkiksi Twitterissä ja keskustelupalstoilla. Katso kuvat tästä ja tästä.

Mitään varsinaisesti sopimatonta asu ei kuitenkaan tällä kertaa paljastanut, mutta ilmeisesti nuorelta roolimallilta odotettiin hieman peittävämpää asua. Taannoin myös Mileyn kollega Taylor Swift sai kritiikkiä niin ikään turhan avoimesta kaula-aukosta, vaikka hänet tunnetaan varsinaisena ”siveyden sipulina”. Kaikkia ei voi kuitenkaan miellyttää.