Tiger Woods -vitsit kiellettiin Oscar-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varhain tänä aamuna suorana lähetyksenä myös Suomessa nähty Oscar-palkintogaala joutui jo etukäteen aikaisempia vuosia tiukempaan seulaan, kun gaalan järjestäjät halusivat illan ohjelman entistä tarkempaan syyniin.

Jo viime viikolla uutisoitiin, kuinka Ali G, Borat ja Bruno -hahmoistaan tunnettu Sacha Baron Cohen joutui luopumaan härskeistä vitseistään. Eilen New York Times uutisoi, että hän ei ollut ainoa sensuurin kouriin joutunut. Lehden mukaan käsikirjoittajat olivat nimittäin loihtineet iltaa varten runsaasti Tiger Woods -aiheisia vitsejä, mutta ne joutuivat viime tingassa hyllylle.

Vitsit oli tarkoitettu illan juontajaparin Alec Baldwinin ja Steve Martinin kerrottavaksi, mutta nyt he joutuivat tulemaan ilman vitsailua urheiluhistorian suurimmasta seksiskandaalista. Usein moiset määräykset ovat kuitenkin kaikuneet kuuroille korville, ja juontajat ovatkin nousseet usein otsikoihin kertomalla liian roiseja vitsejä.