Tom Cruise onnettomuudessa – hengenlähtö lähellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Tom Cruise on loukkaantunut lievästi jouduttuaan moottoripyöräonnettomuuteen. Tapauksesta uutisoineen Hollywood Life -julkaisun mukaan näyttelijä olisi voinut loukkaantua vakavasti tai menettää jopa henkensä, mikäli hänellä ei olisi ollut niin hyviä refleksejä.

Onnettomuus sattui sunnuntaina iltapäivällä Beverly Hillsiä ja Länsi-Hollywoodia halkovalla La Cienega Boulevardilla, jossa auto ajoi kovalla vauhdilla päin punaisia liikennevaloja aivan Tom Cruisen edestä. Supertähden elokuvissa oppimat stunttitemput olivat ilmeisesti myötävaikuttamassa tähden selviämiseen, sillä uhkaavassa tilanteessa Cruise ohjasi Ducati-merkkisen moottoripyöränsä päin viereistä tila-autoa ja vältti siten törmäyksen punaisia päin hurjastelleen auton kanssa.

Silminnäkijät kertoivat julkaisulle, että näytelijä ontui toista jalkaansa tilanteen jälkeen. Jalkansa loukannut Cruise haki suojaa viereisestä ravintolasta, jonne kutsuttiin myös ambulanssi. Hän ei kuitenkaan halunnut lähteä sairaalaan, vaan ilmoitti olevansa kunnossa. Moottoripyörä ja tila-auto saivat lieviä vaurioita.