Uusi bikinihottis on kuin ilmetty Megan Fox

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi jo useaan otteeseen rankattu näyttelijä Megan Fox on luonnollisesti samalla yksi Hollywoodin seuratuimpia kaunottaria. Hänen jalanjäljillään on kuitenkin jo useampia tuoreempia nimiä, joista tunnetuin lienee Twilight-kaunotar Ashley Greene.

Nyt Fox ja Greene ovat saaneet uuden kilpailijan ainakin mallimarkkinoille, sillä Los Angelesin Brentwoodista ponnistaa nyt malli nimeltä Shannon. Kahvilan tarjoilijana toimiva ja seurusteleva Shannon on kuin ilmetty Megan Fox sillä erotuksella että hänellä on useiden tatuointien sijaan kahdeksan lävistystä. Katso kuvat tästä.

Laskuvarjohyppyäkin jo pariin otteeseen testannut kaunotar lupasi Maxim-lehden haastattelussa olla kertomatta miesseikkailuistaan. Neitokaisen ikää ei esittelystä kuitenkaan selvinnyt. Lehden julkaisemissa kuvissa Shannon nähdään poseeraamassa bikineissä muiden muassa rannalla.