Alessandra Ambrosion vartalo kuin teinitytöllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio on parhaillaan uransa huipulla, vaikka hän synnytti lapsen viime vuoden elokuussa. Alessandra Ambrosio palasi catwalkeille ja kameroiden eteen vain muutama viikko synnytyksen jälkeen, mutta pian hänen laihtumisensa sai huolestuttavia piirteitä.

Viime viikkoina Alessandran paino on mennyt varsinaista vuoristorataa, sillä laihimmista ajoistaan hän ehti jo hieman pyöristyä, mutta näyttää jälleen laihtuneen huomattavasti. Nyt Ambrosio on ikuistettu langanlaihassa ”teinivartalossa” bikinikuvauksissa Karibialla. Vertailukohtaa antavat hänen kanssaan samassa kuvaussessiossa mukana olleet kaksi hieman pyöreämpää mallikaunotarta. Katso kuvat tästä.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut 27-vuotias Alessandra Ambrosio on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin viime vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa nykyisin seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.